Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Életük legszebb vakációjára indultak. Nemrég házasodtak össze, és a nászútjukat töltötték volna Görögországban. De legrosszabb rémálmukban sem gondolták volna, hogy a boldogságuknak egy pokoli tragédia vet majd véget, és az életük egyik pillanatról a másikra megy tönkre. A friss házasok ugyanis a legrosszabb időben voltak a legrosszabb helyen: a férfi odaveszett, miközben az erdőtűzből próbált kimenekülni…

A lángok szakították el tőle a vőlegényét. Megrázó élettörténet a görögországi pokolból

Az ír származású Zoe Holohan és Brian O’Callaghan-Westropp számára csak most kezdődött volna el az élet. A pár nemrég mondta ki a boldogító igent, és Görögországba utazott, hogy megünnepelje ezt a jeles alkalmat. Ám ahelyett, hogy ragyogva és kipihenten tértek volna haza a mézeshetekről, megtörten és tragédiától lesújtva ért véget a nyaralásuk.

Zoe és Brian az országban tomboló erdőtüzek kellős közepébe csöppent, Mati város közelébe, ahol a legsúlyosabb volt a helyzet. Az eddigi adatok szerint, a lángok 80 ember életét követelték – köztük a vőlegényét is, de félő, hogy az áldozatok száma ennél jóval többre tehető.

A szerelmesek kimenekültek a hotelből, melyben szállást foglaltak. Az épület ugyanis égett, mint a fáklya! Egy mellettük elhaladó autó csomagtartójába ugrottak, ám nem jutottak messzire. El kellett hagyniuk a járművet is, mert az is lángokba borult. De ahogy rohantak a sűrű füstben, menekülve az irtózatos helyzetből, elszakadtak egymástól. Zoét egy mentőcsapat találta meg. Kórházba szállították, ahol ellátták az égési sebeit. A férjét azonban elveszett személlyé nyilvánították.

Néhány óra múlva a nőnek szembe kellett néznie a szívszaggató valósággal: a férje keserves kínok között halt meg, miközben a lángoló bozótban őt kereste. Brian élettelen testét szintén egy mentőcsapat találta meg és azonosította. Zoe sorsa pedig egy életre megpecsételődött. Ne is gondoljunk bele, min mehetett keresztül ez a fiatal nő… És még hányan járhatnak hasonló cipőben! Senki sem érdemel ilyen sorsot.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!