Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A pubertáskor az egyik legnehezebb időszak egy tinédzser életében. Egyes gyerekeknél ez a folyamat hamarabb lezajlik, míg másoknál hosszabb ideig kinyúlik.

A lányok esetében azonban ez az időszak igen váratlan szituációkat szülhet, főleg, amikor megérkezik az első menstruáció időszaka. Ilyen kellemetlen pillanaton ment át egy lány is, aki iskolából hazafele került kínos helyzetbe, de egyik iskolástársa megmentette a szégyentől.

A Reddit közösségi oldalon osztotta meg egy anyuka lánya történetét. A kislány szerencsére nem került megszégyenítő helyzetbe, köszönhetően annak, hogy egyik iskolástársa, aki egészen pontosan egy fiú, megmentette őt a kellemetlen percektől.

“A lányomnak megjött az első menstruációja útban hazafele, és egy nála egy évvel idősebb fiú, akit ráadásul nem is ismer, félrehúzta, és a fülébe súgta, hogy egy piros folt van a nadrágján, majd odaadta a felsőjét, hogy a dereka köré csavarja.” – írta az anyuka.

Eredetileg a lány elszégyellte magát, és elutasította a fiú felsőjét, de ő nem hagyta magát, mondván: “Lánytesóim vannak, rendben van!”


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!