Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vadonatúj élő showműsorral jelentkezik áprilistól a TV2! A Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról hétről-hétre a TV2, A Nagy Duett című műsorában. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót.

A Nagy Duett szereplőinek teljes névsorát egyelőre még homály fedi, ám néhányuk kiléte már ismert: Tilla Tóth Gabival, Orosz Barbi Ganxsta Zolee-val alkot párost és készül hétről-hétre, hogy ők legyenek a legjobbak!

Hajdú Péter énekes párja egyelőre még titok, ám ez cseppet sem zavarja a műsorvezetőt: napok óta próbára edzi a hangszálait, amivel igencsak próbára teszi családja idegrendszerét:

– Otthon néhány napja CD alapokra gyakorlok A nagy duettre, ám a család egyelőre nem nézi jó szemmel a szárnypróbálgatásaim. Noncsi üvöltve sír, ha énekelek, erre persze a fiam is rákezdi, így aztán Kata hamar megelégelte az itthoni lármát. Közölte, ha ezt folytatni szeretném, költözzek inkább anyukámhoz. Lehet, hogy a garázsba szorulok a próbák idejére, vagy esetleg a leendő duettpartneremhez kell átjárnom, ha ki szeretném engedni a hangom. – mondta Hajdú Péter.

Hogy meddig jut el a versenyben a Frizbi szorgosan skálázó házigazdája, csak a nézőkön és a szigorú zsűrin múlik. Az mindenesetre már most elmondható, hogy nem mindennapi versengésnek lesznek szemtanúi azok, akik tavasszal a TV2-t választják!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!