Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az agresszív sofőrök már önmagukban is eléggé idegesítőek, de ha még egy öreg nénire is rádudálnak, aki épp az úttesten kel át, az már mindennek a teteje.

Az idős hölgy egy életre megleckéztette a türelmetlen autóst!

Sajnos vannak olyan emberek, akik a volán mögé ülve olykor képesek teljesen kikelni önmagukból, nem tisztelve sem a közlekedésben résztvevőket, sem a járókelőket. A forgalomban talán a gyalogosok a legvédtelenebbek, hiszen adott esetben csak a szemfülességükön és a gyorsaságukon múlik a baj elkerülése. Ám a mostani eset úgymond végre igazságot szolgáltat mindazon gyalogosoknak, akik valaha is összetűzésbe keveredtek egy autóssal.

A felvételen egy öreg hölgy látható, amint épp átkelni készül az átjárón, de egy neveletlen sofőr türelmetlensége miatt rádudál. Az öregasszony reakciója viszont megfizethetetlen! Ahelyett, hogy megijedt volna a dudálás hangjától volt annyi lélekjelenléte, hogy megleckéztesse a bunkó sofőrt: egy erőteljes mozdulattal ráütött táskájával a kocsi elejére, amitől a sofőr előtti légzsák kinyílt.

Reméljük egy életre megtanulta a leckét a kedves sofőrúr és legközelebb több tisztelettel fordul a gyalogosok felé legyen szó akár idősekről, gyerekekről vagy fiatalokról!

A néni okos visszavágását itt tekintheted meg:

Sokan azt mondják a videó csak megrendezett, bárhogy is legyen, tanulságképp mindenképpen érdemes megnézni és tanulni belőle.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!