Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mint ahogy azt tegnap mi is megírtuk, az ügyészség emberöléssel gyanúsítja L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban.

L.L Junior és Hopp Csilla hároméves kisfiát tavaly augusztus 31-én gázolta halálra egy autós Zuglóban. A gyerek az édesanyjával tartott épp haza egy ünnepségről, amikor egy járdaszigettel és két lámpával tagolt szakaszon próbált átkelni.

A rendőrség nemrég zárta le a nyomozás szakaszát, ezért szerdán gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg. A Bors szerint, ha el is ítélik Hopp Csillát, valószínűleg nem kell börtönbe vonulnia.

“Kizártnak tartom, hogy letöltendő börtönbüntetést, szabadságvesztést kapjon az édesanya, de a felelősségét, az ügy körülményeinek tükrében, akár meg is állapíthatják” – mondta a lapnak egy jogász.

“Azonban amennyiben a felelősségét az ügyben meg is állapítják, az elkövetési magatartás akkor is gondatlan, ezért többnyire felfüggesztett szabadságvesztést szabnak ki. A balesetben saját gyermekét veszítette el, amelynél nagyobb büntetés nem igazán létezhet. A gyámhatóság, amennyiben a történtek miatt védelembe vételt rendel el, pszichés megsegítést írhat elő, ami azt jelenti, hogy az édesanyát pszichológus segíti annak érdekében, hogy mind fizikálisan, mind mentálisan helyre jöjjön és feldolgozza a feldolgozhatatlant.” – tette hozzá a szakember.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!