Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hopp Csillát gyanúsítják L.L. Junior kisfiának halála miatt.

A Bors tudta meg, hogy a tavaly augusztusban tragikus balesetben elhunyt L.L. Junior kisfiának, Dávidkának az édesanyját gyanúsítja az ügyészség a gyermek halála miatt. Az értesülést az édesanya jogi képviselője is megerősítette a lapnak.

„Hétfői napon ügyfelemet gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsította meg az ügyészség. Nem tettünk vallomást, és panasszal éltünk, mert nem értünk egyet a gyanúsítással, és mert a dokumentum tartalma nem felel meg a valóságnak” – mondta dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász.

L.L Junior és Hopp Csilla hároméves kisfiát tavaly augusztus 31-én gázolta halálra egy autós Zuglóban. A gyerek az édesanyjával tartott épp haza egy ünnepségről, amikor egy járdaszigettel és két lámpával tagolt szakaszon próbált átkelni.

A tragédia akkor történt, amikor a kisfiú átrohant az úttesten, ekkor gázolta el egy autós. A kisfiú olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Édesanyja a tragédia után így vallott a történtekről.

A kiemelt fotó az Édes élet című realityből való, amiben a pár évekkel ezelőtt együtt szerepelt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!