KezdőlapBulvárBagdy Emőke először beszélt fia haláláról: „Mama, kérlek ülj le, Zsoltit megölték!”

Bagdy Emőke először beszélt fia haláláról: „Mama, kérlek ülj le, Zsoltit megölték!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bagdy Emőke élete egyik legnagyobb tragédiáját élte át tavaly, elvesztette fiát, akit Amerikában gyilkoltak meg. A neves pszichológus most először beszélt gyermeke elvesztéséről.

Bagdy Emőke fiát, Császár Zsoltot tavaly októberben ölte meg egy 18 éves büntetett előéletű fiatal. Az 53 éves férfi évek óta Amerikában élt, teológus volt, hirtelen tragikus halálának oka mai napig nem tisztázott, 18 éves gyilkosa, Yaalijah Ezekiel Jackson akár halálbüntetést is kaphat tettéért.

A pszichológus Vujity Tvrtko-nak beszélt először fia haláláról, és arról, hogyan sikerült feldolgoznia a gyászt. Bagdy Emőke pszichológust nem keresett meg, helyette egy lelkész volt az, aki enyhített a fájdalmán.

„A fiam volt maga az az életvidám, nyugalom, kiegyensúlyozottság, derű. Ahol ő megjelent ott derű, mosoly volt” – emlékezett vissza fiára Bagdy Emőke.

Zsolt azért költözött Amerikába, hogy jobb életet szerezzen magának, ennek ellenére, ikertestvérével, Noémivel kifejezetten szoros kapcsolatot ápoltak.

Bagdy Emőke az interjúban azt is elmondta, hatalmas ajándékként élte meg, hogy ikrei születtek. A pszichológus sokként élte meg, amikor lánya közölte vele, fiát meggyilkolták.

„Noémi hívott fel, reggel volt. Ő már éjszaka megkapta az értesítést, és azt mondta, ‘Mama, kérlek ülj le’, és én ebből már tudtam, hogy valami szörnyűség történt. És akkor tartott egy kis szünetet, majd azt mondta, ‘Zsoltit megölték’. Így” – elevenítette fel a fájdalmas pillanatot a pszichológus.

Bagdy Emőke úgy érzi a gyász megerősítette őt, egy verset írt fiának, így köszönt el tőle.

„Örök a szeretetem iránta. Itt van, vagy odaát, örök a szeretetem iránta” – mondta záró mondatként Bagdy Emőke.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban lehet visszanézni!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet