KezdőlapBulvárBaukó Éva máris elkezdte szidni a nyertes Andit

Baukó Éva máris elkezdte szidni a nyertes Andit

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tegnap este ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen második idei szériája, melynek nyertese Molnár Andi lett. Baukó Éva másodikként ért célba, ami egyáltalán nem tetszett a valóságshow-sztárnak.

VV-Eva-es-Sebestyen-Balazs

Éva a verseny ideje alatt mindvégig azon volt, hogy veszekedést, feszültséget keltsen versenytársai között, ezt a “jó szokását” úgy tűnik a reality-show után sem vetkőzte le, máris beszólt a nyertesnek.

“Imádtam minden percét a műsornak! Azért voltam ott, hogy szórakoztassalak titeket, ha sokszor nem is értettetek egyet a viselkedésemmel! Ezt a játékot abszolút ÉN nyertem! Bárki bármit is mond szívből csináltam elejétől a végéig 17 napon át!” – írta közösségi oldalán Éva, aki azt is megjegyezte, hogy Sebestyén Balázs is neki szurkolt.

Ma reggel a realitykirálynő újabb bejegyzést tett közzé, amelyben leírta viselkedésének apropóját, kiosztotta a népet, finoman elhordta a társaságot, és az egészségtudatos Andi nagy titkáról is fellebbentette a fátylat, csak hogy még így utoljára odaszúrhasson.

“Lehet engem szeretni vagy nem szeretni, kritizálni! De mikor érti meg már a magyar ember, hogy ez egy show műsor? Direkt is generáltam sokszor a konfliktust, hogy élvezetes legyen nektek! Ez tényleg egy rendkívül unalmas társaság volt! Néztétek volna, ahogy ülünk a tűz körül és mindenki szereti egymást? Azért nem mentek bele a konfliktusba, mert nem akartak negatívnak tűnni! Ja és még valami az egészséges életmódot szerető Andika mindig cigizett, ahol nem látta a kamera, a kis álszerény!” – írta Éva.

Évával az utolsó bátorságpróbán a hangyák fogtak ki, a celeb sikítva kérte Balázst és Janit, hogy mentsék ki az üvegkalitkából.

Forrás: Hír24.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet