Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Élő adásban csaptak össze az indulatok a két szerelmes között.

Botrány a Mokkában: csúnyán összeveszett Pintér Tibor és 23 évvel fi­a­ta­labb sze­relme

A Mokka szerda reggeli adásának volt vendége Pintér Tibor és barátnője, Frida. A pár már az interjú ideje alatt feszülten viselkedett, a fiatal lány könnyes szemmel, feldúltan ült a műsorvezetők előtt, miközben Pintér Tibor többször szurkáló megjegyzéseket tett felé.

Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida nemrég részt vett a TV2 új műsorának, az A legbátrabb páros forgatásain, melyet Máltán tartottak, erről beszélgettek ma reggel, bár a köztük dúló feszültség mindent vitt, látszott, hogy valami nagyon nincs rendben kettejük között.

Amikor a műsorvezetők megkérdezték, mi a baj, Pintér Tibor csak annyit mondott: Frida nem tud reggel ébredni.

“Borzasztóan viselkedik… Komolyan. Majd fogjátok látni A legbátrabb párosban is, ha nézitek” – szurkálódott a színész, végül azonban kiderült, hogy a balhé tárgya, hogy a színész nem pakolt el maga után.

Az interjú végén a fiatal lány kiszaladt a stúdióból miközben odavágta 23 évvel idősebb szerelmének: Hülye f**z!- bár ez a felvételen már nem látszikHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!