KezdőlapBulvárCillas elképesztő átalakulása: a férfi több mint 270 kiló volt, de sikerült...

Cillas elképesztő átalakulása: a férfi több mint 270 kiló volt, de sikerült lefogynia

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Cillas Givens az Oklahoma állambeli Fairview-ból a TLC My 600-lb Life című műsorának hetedik évadában szerepelt 2019-ben, és az utóbbi években drámai átalakuláson esett át.

Amióta megjelent a reality show-ban rengeteget fogyott, és egyelőre semmi jelét nem mutatja annak, hogy meg akarna állni. A műsor forgatása idején menyasszonya, Jesscia, mindenben mellette állt – mostanra összeházasodtak, és elkötelezték magukat az egészséges életmód mellett.

Cillas Givenst a családja motiválta a fogyásra és az egészséges életmódra

Amikor 2019 áprilisában Cillas feltűnt a műsorban, azt mondta, azért akarja megváltoztatni az életét, hogy ott lehessen menyasszonya és a nő 3 lánya mellett.

„Feltett szándékom elérni, hogy a családom büszke legyen rám.” – mondta Cillas a TLC műsorában. Az egyik kislány közben a háttérben azt kiabálta: „Apának nagyon sokat kell fogynia, hogy játszhasson velem.”

Egy ilyen drámai életmód- és étrendváltás azonban nem volt egyszerű Cillas számára, aki több mint 270 kiló volt, és mielőtt a változás mellett döntött, az utolsó 2 évben már mozogni sem nagyon tudott.

„Az elmúlt 2 és fél évet egy orvosi ágyban töltöttem.” – árulta el Cillas, miközben Jessicával éppen Texasba autóztak, hogy felkeressék, Dr. Younan Nowzaradan (vagy ahogy az emberek többsége emlegeti Dr. Now) rendelőjét – a neves orvos már számos túlsúlyos embernek segített lefogyni.

Az autóút az oklahomai Fairview-ból a texasi Houstonba átlagosan 8-9 órát vesz igénybe, de a párnak meg kellett állnia félúton, Dentonban, mert Cillas kimerült az utazásban, és az oxigénpalackja is kimerülőben volt.

„Elértünk a texasi Dentonba, és jelenleg elértem a határaimat. Nagyon fáj a hátam, úgyhogy ki kell szállnom az autóból, de ez nem lesz egyszerű.” – mondta Cillas, akinek szakképzett mentősök segítségére volt szüksége ahhoz, hogy ki tudjon szállni az autóból.

Ráadásul Cillas amiatt is idegeskedett, hogy a szállodai szobával minden rendben lesz-e, és az ágy megbírja-e majd őt.

Hogy néz ki Cillas most?

Cillas még mindig Jessicával van, és úgy tűnik, boldogabbak, mint valaha. A közösségi médiában is jelen vannak, hogy a rajongók követni tudják Cillas fogyását, Facebook és Instagram profiljuk is van, bár a Facebook oldalukat nem frissítették az utóbbi időben.

Miután a férfi 2019 áprilisában szerepelt a valóságshow-ban, a pár elindított egy Facebook csoportot, amely az egészséges táplálkozással és a fogyással foglalkozott, hogy másokat is motiválni tudjanak az egészséges életmód felé vezető úton.

„Többet akarok, mint egyszerűen leadni néhány kilót, valami egészségeset akarok találni azokon a számokon túl.” – írták a csoport leírásában.

Ez a kép 2019 augusztusában készült Cillasról és Jessicáról.

Nyilvánvaló, hogy Cillas keményen megdolgozott azért, hogy lefogyjon, mióta a valóságshow bemutatta a történetét. Reméljük még sok egészséges és boldog év áll előtte!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet