KezdőlapBulvárDavid Beckham hatalmas felháborodást keltett: szájon puszilta a lányát

David Beckham hatalmas felháborodást keltett: szájon puszilta a lányát

-

Nem ez az első alkalom, hogy ilyen fotó készült, a Beckham családban a szájra puszi teljesen normálisnak számít, de az interneten minden alkalommal elszabadul a pokol, amikor ennek újabb bizonyítéka kerül elő.

A család egy organikus farmon töltött egy napot, és az ott készült képek egyikén az látható, amint David éppen szájon puszilja 9 éves kislányát, Harpert, egy általuk készített színes őszi koszorú előtt. A szóban forgó képet Victoria Beckham osztotta meg az Instagramján, a következő szöveggel: „A legjobb apuka.”

Az emberek persze rögtön két táborra szakadtak: a rajongók egy része védeni próbálta a sztárt, míg mások felháborodtak a viselkedésén, és egyenesen visszataszítónak találták azt. Egy hozzászóló például azt írta: „Kérlek, ne csókold szájon a gyerekeidet!”. Egy másik pedig: „Ez egyáltalán nem helyénvaló!”

Ezt már olvastad? Sokan szájon puszilják gyereküket. Szerinted ez rendben van így?

De a védőtábor sem maradt el a hozzászólásokban, ők azt bizonygatták, hogy ez teljesen természetes, és a dologba nem kell semmi furcsát vagy gusztustalant belemagyarázni. „Csodálatos! David és Victoria egy gyönyörű, szerető családot neveltek fel!” Egyes rajongók szerint pedig azok, akik rávilágítanak arra, milyen furcsának találják ezt, tulajdonképpen a saját perverz gondolkodásukra világítanak rá.

Akadtak olyanok is, akik a két véglet között foglaltak állást: „Imádom a családodat, de soha nem értettem meg azokat a szülőket, akik szájon puszilják a gyereküket. De még így is ti vagytok a legjobb család.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet