KezdőlapBulvárDér Heni: "Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne...

Dér Heni: “Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Dér Heni megint kiakasztotta követőit.

Dér Heni nemrég árulta el, hogy szerelmével közösen első gyereküket várják. Az énekesnő a minap rendesen bekorbácsolta a kedélyeket egyik Instagram-posztjával. Azok után, hogy kiállt Schobert Norbi kijelentése mellett, most sokak szerint ellentmond az akkori véleményével.

“Nem az számít hogy hogy nézel ki… Engem olyan emberek, akik a külsővel próbálják megbántani a másikat, hidegen hagynak, mert érzelmileg kevésbé intelligens módját választják a megbántásnak.. Mindig azon dolgoztam, hogy a meglévő adottságainkból merítve dolgozzunk magunkon kívül-belül és hozzuk ki a maximumunkat.. Hiába vagy szép, ha magadat nem látod annak és nincs benned önbizalom… Szóval mindenki próbálja elfogadni magát, akkor másokat és a világot is szebbnek fogjuk látni..🤗🤗❤️❤️” – írta az énekesnő, ezzel pedig sok követőjénél kiverte a biztosítékot.

„Elég hülyén hangzik pont tőled, nemrég te voltál, aki nagy egyetértéssel kiálltál Schobert Norbi mellett. Emlékszel, szülés után az a nő nem tiszteli a férjét, aki nem fogy le, remélem, te kockahassal jössz ki szülés után a kórházból.” – írta egyik rajongója az énekesnő bejegyzése alá.

A Bors megkereste Dér Henit az ügyben, aki elmondta, mindkét kijelentése helytálló.

“Én nem a várandósakhoz, vagy az egy napja megszült anyukákhoz szóltam akkor, hanem azokhoz a kövér emberekhez, akik nem tesznek magukért, és ezt tartom is. Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt! Igenis azt gondolom – ahogy ezt most is leírtam a posztomban – hogy a maximumot attól még hozzuk ki magunkból” – mondta Dér Heni.

Fotó: Dér Heni/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet