Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tarolt az RTL Klub, csatornánk műsorai hat kategóriában is díjat nyertek az idei Kamera Hungária televíziós fesztiválon. A díjátadó gálát szombat este rendezték meg Veszprémben.

Alkotói díjat kapott csatornánk heti közéleti magazinja, a Házon kívül szerkesztősége is.

A nézők közül idén is az RTL Klub minden hétköznap jelentkező tévésorozatára, a Barátok köztre szavaztak a legtöbben, és a legkedveltebb televíziós személyiség is az RTL-nél dolgozik. Idén Sebestyén Balázs lett a kiválasztott.

A Házon kívül öt és fél éve látható az RTL Klubon, csütörtök esténként. A magazinműsornak már több riportja nyert különféle díjakat.

Szombat este a fesztiválon a műsor teljes stábja kapott alkotói különdíjat. Az elismerést a műsor felelős szerkesztője, Kováts Mihály vette át. Az elmúlt években 203 adás készült, több mint 600 riportot láthattak a nézők, akik közül többen jelentkeztek is szerkesztőségben. Azért, hogy személyesen mondják el gondjaikat a döntéshozóknak.

Több olyan riport is volt a műsorban, amely nemcsak bemutatott egy-egy problémát, hanem meg is oldotta azokat. Fél évvel ezelőtt az egyik riport arról szólt, hogyan toloncol ki az állam olyan gyerekeket, akik Magyarországon születtek, külföldi állampolgárságú anyától.

„Amikor elkészítettük a riportot, akkor civil szervezetek kezdtek el mozgolódni, és felfüggesztették ezeket a kitoloncolásokat. Ezzel sokkal jobb lett a gyerekeknek, amire mi büszkék vagyunk” – mondta Kováts Mihály.

Az idei Kamera Hungárián csatornánk műsorai közül a Csillag születik és A Széf készítői vehettek át még elismerést. A tényfeltáró-oknyomozó kategóriában a HírTV Célpont csapata, az interjú kategóriában az ATV-n futó Egyenes beszéd műsorvezetője, Kálmán Olga kapott díjat. A színes riportok közül pedig a Magyar Televízión látható Panoráma Háborús napló című adását ítélték idén a legjobbnak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!