KezdőlapBulvárDrámai helyzet a Nyerő Párosban: Détár Enikőék már az első nap feladták...

Drámai helyzet a Nyerő Párosban: Détár Enikőék már az első nap feladták a versenyt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hétfőn este elstartolt a Nyerő Páros legújabb évada, amelyben már az első adás után kórházba kötött ki Détár Enikő párja. Kiss Péter egy rossz mozdulat után szakadt ki a köldöksérve, amivel már 10 éve élt együtt. A páros emiatt kénytelen volt feladni a versenyt.

Idő előtt adta fel a Nyerő Párost Détár Enikő és Kiss Péter, miután a színésznő párjának kiszakadt a köldöksérve. A többi versenyző döbbenten fogadta a hírt, hogy Enikőék ilyen gyorsan feladják a versenyt.

“Egy ártatlan mozdulat volt az egész. A villában leesett valami, Péter lehajolt érte, ami után pokoli fájdalmai lettek. Egy ideig még próbálta tartani magát, de mivel egyre nagyobb kínjai voltak, szóltunk a stábnak. Azonnal biztosítottak nekünk egy autót, amivel a kórházba vittek minket” – nyilatkozta a Blikknek Détár Enikő.

“Reggel egy buta mozdulattal utánanyúltam valaminek és elpattant az a köldöksérvem, amivel évek óta semmilyen gondom nem volt, most ez történt. Egy orvos már műteni küldött, kettő már előkészített, saját felelősségre távoztam a kórházból. Arra a döntésre jutottunk, hogy számunkra a játék véget ért” – mondta megtörten Kiss Péter a Nyerő Párosban.

Végül Détár Enikő párját pár napra rá megműtötték, és bár szomorúak voltak, hogy távozniuk kellett, hiszen tudatosan készültek a megmérettetésekre: Péter 15 kilót dobott le, hogy jobban bírja a fizikai feladatokat.

Fotó: RTL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet