KezdőlapBulvárEgy férfi azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla szerelemgyermeke

Egy férfi azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla szerelemgyermeke

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy ausztrál férfi azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla szerelemgyermeke, aki még tinédzserkorukban fogant. A férfi most minden követ megmozgat, hogy bebizonyítsa igazát.

Károly herceg és Camilla Parker-Bowles, ma Kamilla cornwalli hercegné, történetéről sokat írtak és írnak még a mai napig is. Az egyik leghajmeresztőbb feltételezés szerint Kamilla még tinédzser korában életet adott egy fiúnak, akinek Károly az édesapja.

Simon Charles Dorante-Day, egy 55 éves brit mérnök, aki jelenleg az ausztráliai Queenslandben él, és 1966-ban született a brit Portsmouth város közelében, már évek óta állítja, hogy ő a hercegi pár gyermeke – írja a 7news.com.au.

A férfi azt mondja, hogy örökbefogadó nagymamája 1998-ban vallotta be neki, kik a valódi szülei.

Sőt, mi több, Dorante-Day azt állítja, 2012-ben megpróbálta felvenni a kapcsolatot Károly herceggel és Kamilla hercegnével, azzal az ürüggyel, hogy DNS-tesztet szeretne végezni, hogy bebizonyítsa az igazát. A kilenc gyermekes édesapa ráadásul közzétett egy képet a Facebookon az egyik fiáról, összehasonlítva azt II. Erzsébet királynő egy fiatalkori képével, mondván, hogy a 14 éves fiú és a királynő közötti hasonlóság bizonyítja a királyi családdal való rokonságot.

Dorante hozzátette, hogy örökbefogadó nagyszülei a királynő és Fülöp herceg alkalmazásában dolgoztak, kertészként és szakácsnőként, és gyakran mondogatták neki, hogy ő Károly herceg és Kamilla szerelemgyermeke.

2019-ben azt is elmondta, hogy Diana hercegné tudott a létezéséről.

Abban az időben mindenféle pletyka keringett a királyi családról, és ezek közül az egyik az volt, hogy Károly hercegnek és Camilla hercegnőnek van egy fia, mégpedig én” – mesélte Simon, írja a Filantropikum.com.

A férfi azt állítja, hogy Károly herceg és Kamilla kapcsolata 1965-ben kezdődött, bár a legtöbb történész azt mondja, hogy csak később, 1970-ben találkoztak először egy pólómérkőzésen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet