KezdőlapBulvárEgy férfi szívszorító üzenetre bukkant, amelyet elhunyt felesége hagyott hátra neki

Egy férfi szívszorító üzenetre bukkant, amelyet elhunyt felesége hagyott hátra neki

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az igaz szerelem rendkívül ritka ajándék, és csak kevesen mondhatják el, hogy részük lehetett benne. Ha azonban valaki rátalál az igazira, úgy tűnik, még a halál sem választhatja el őket egymástól.

Jimmy és Billie Breland fiatalon ismerkedtek meg. Billie tanárnő volt, Jimmy pedig baptista lelkésznek tanult, amikor először találkoztak. A templomban ismerték meg egymást, és azonnal tudták, hogy ez bizony szerelem első látásra. Nemsokára össze is házasodtak, és 60 éven át boldogan éltek együtt. Három gyerekük és hét unokájuk született, olyan családjuk volt, amilyenről a legtöbben csak álmodnak.

2015-ben azonban Billie megbetegedett, és bár az orvosok mindent megtettek érte, a nő 83 éves korában végül elhunyt, hátrahagyva élete szerelmét.

Jimmy vigasztalhatatlan volt. Bár a családja végig mellette maradt, és mindenben támogatták, felesége elvesztésével valami örökre megváltozott, és már soha többet nem lehetett a régi. Aztán, néhány nappal később, amikor Jimmy éppen elindult otthonról elintézni néhány dolgot, egy kis papírdarabra bukkant a pénztárcájában. Mint kiderült, elhuny felesége hagyott neki üzenetet. Billie gyakran hagyott üzeneteket kis cédulákon a férjének, így, amikor megtalálta felesége utolsó üzenetét a tárcájában, Jimmy szinte érezte felesége jelenlétét.

„Kérlek, ne sírj, mert meghaltam! Mosolyogj, mert éltem! Tudd, hogy jó helyen vagyok! És tudd, hogy ismét találkozunk majd! Várni foglak!” – szólt a szívhez szóló üzenet.

Az üzenetnek megvolt a hatása, Jimmy végre képesnek érezte magát, hogy elviselje az életet szerelme nélkül, aki 60 éven át mellette volt.

Billie és Jimmy nem az egyetlen pár, akik nem engedték, hogy a halál elválassza őket egymástól. Mások is vannak, akik megtalálták a módját, hogy üzenetet hagyjanak hátra szeretteiknek. Egy férfi, aki asztalosként dolgozott és szívbetegségben szenvedett, a műhelyében hátrahagyott félkész asztalon hagyott üzenetet feleségének, amiben arról írt, mennyire szereti őt.

Egy másik férfi, Mitchell Whisenhunt, pedig halála előtt leveleket és verseket hagyott hátra feleségének és kislányának. Gondoskodott róla, hogy lánya minden születésnapjára jusson egy levél, egészen 18 éves koráig, valamint egy a diplomaosztójára és az esküvője napjára is.

Ezek a hátrahagyott üzenetek, levelek hihetetlen hatással lehetnek a gyászoló családtagokra, erőt adhatnak nekik, és segíthetnek az elfogadás és gyógyulás folyamatában is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet