Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A két ikertestvér ugyanattól a férfitól szeretne gyereket, ugyanabban az időben. Az ikrek szokatlan életmódjukkal már korábban is felhívták magukra a figyelmet.

A 34 éves Anna és Lucy DeCinque Ausztráliában, Perthben élnek, és mindent együtt csinálnak: együtt esznek, együtt alszanak, egyszerre mennek a fürdőszobába, és ugyanazon a férfin, a 39 éves Ben Byrne-on osztoznak. Ők hárman 9 éve vannak együtt.

Az ikrek egy interjúban nemrég arról számoltak be, hogy azonos időben végzett petesejtfagyasztás és mesterséges megtermékenyítés után egyszerre szeretnének gyereket szülni.

„Szeretnénk együtt megtapasztalni a terhességet. Mindent együtt akarunk megtapasztalni. Együtt halunk meg, egyszerre öregszünk meg, biztosan így lesz.” – mondta az egyik nővér.

View this post on Instagram

It Takes Two 👭💜 How cute is this outfit? #throwback . @boohoo 👚👖

A post shared by AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) on

Amikor azt kérdezték tőlük, zavarná-e őket, ha az egyiküknek a fia, míg a másikuknak lánya születne, azt mondták, ez nem jelentene nekik problémát.

„Mi csak azt mondjuk, hogy szeretnénk együtt megtapasztalni a terhességet. Csak az számít, hogy a gyerekek, nemtől függetlenül, boldogok és egészségesek legyenek.” – mondja egyikük.

A nővérek barátjukkal, és édesanyjukkal élnek együtt, és közös partnerükkel osztják meg az ágyukat.

A lányok azt mondják, Ben az első pillanattól meg tudta különböztetni őket egymástól, és, míg régi kedveseik megpróbálták elválasztani őket, Ben elfogadta a két nővér közötti gyönyörű kapcsolatot.

„Az első este, amikor találkoztunk, mindketten megcsókoltuk őt.” – meséli Anna.

„Valahogy úgy voltunk vele, hogy: tetszik nekünk ez a fiú, lássuk, hogy alakulnak a dolgok. A múltban a kedveseink nem értették meg a köztünk lévő szoros testvéri kapcsolatot. Ben elfogad minket, úgy ahogy vagyunk, ugyanúgy kezel bennünket, és féltékenységnek egyáltalán nincs helye a kapcsolatunkban.” – teszi hozzá Lucy.

„Soha nem vagyunk féltékenyek egymásra. Ha Ben megcsókolja Annat, utána rögtön engem is megcsókol.”

Anna elismerte, hogy külső szemmel nézve a kapcsolatuk függőségnek tűnhet, pedig egyszerűen arról van szó, hogy ők így szeretnék élni az életüket.

„Együtt készülődünk, együtt zuhanyozunk, egyszerre eszünk, és egyszerre fekszünk le aludni.” – mondja Anna.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!