KezdőlapBulvárElképesztő győzelmet aratott Peller Anna és férje az RTL Klub Nyerő Páros...

Elképesztő győzelmet aratott Peller Anna és férje az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő sikert tudhat magáénak Peller Anna és férje, Lukács Miklós, az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának győztesei. A pár 92,4%-os győzelmet aratott.

peller-anna-es-lukacs-miklos-a-nyero-paros-2016

Egyáltalán nem volt népszerű a Valkó Eszter és Radócz Péter páros a nézők szemében, a Nyerő Páros végső adásában csupán a szavazatok 7,58%-át zsebelték be. Mindkét páros 17 napon át küzdött az RTL showműsorában, az utolsó élő adásban is meg kellett küzdeniük egymással.

Mikikének és Petinek hatalmas jégtümböket kellett szétzúzniuk, hogy hozzáférjenek az emlékkapszulához. Ezek a játék során megélt eseményekre kérdeztek rá kvízszerűen. Ebben a játékban végül Peller Annáék remekeltek.

A nézők döntése alapján a játékok alatt összegyűjtött pénznyereményt és a Nyerő Páros vándor-boxövet is Peller Annáék vitték el, akik így elmondhatják magukról, hogy az utolsó helyezettek egyikéből lettek az elsők, hiszen a Nyerő Páros első játékát még sikertelenül teljesítették.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet