Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az idő nyoma a Jóbarátok sztárján is rajta hagyta a vasfogát.

Elképesztően néz ki ma a Jóbarátok sztárja. Az utcán sem ismernéd fel!

Nemrég írtunk a Jóbarátok két sztárjáról, akik az idő során jócskán megöregedtek, ma egy újabb szereplővel érkezünk, személyes kedvencünkkel. Lisa Kudrow egycsapásra lett sztár, amikor emberek millióival szerettette meg Phoebe karakterét, aki ámbár sok ésszel nem rendelkezett, annál szerethetőbb volt.

A most 54 éves színésznő a 90-es, 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja volt a Jóbarátok című sorozatnak köszönhetően. Minden idők egyik legkedveltebb sitcomja tíz éven át futott, 1994 és 2004 között gyakorlatilag nem volt olyan ember, aki ne nézte volna a sorozatot, népszerűsége annyira nagy még ma is, hogy számos csatorna azóta is folyamatosan játssza, többek között Magyarországon is.

Noha a sorozat hozta meg számára a sikert, Lisa Kudrow karrierje nem ért véget itt, számos sorozatban és filmben játszott, többek között a 2001-es Dr. Doittle 2-ben, a 2005-ös Happy Endingsben, a 2007-es P.S. I Love You-ban, tavaly pedig a The Boss Baby című filmben láthattuk.

Ezt már láttátok? Szépen megöregedett: Így néz ki ma a 73 éves Danny DeVito!

A színésznő 1995-ben ment hozzá Michel Sternhez, akivel közösen egy fiúk van, a 20 éves Julian Murray Stern.

A színésznő felett is eljárt az idő, nemrég paparazzik kapták lencsevégre, igencsak megviselten. Ha találkoznál vele az utcán, nem biztos, hogy felismernéd.

Elképesztően néz ki ma a Jóbarátok sztárja. Az utcán sem ismernéd fel!

Elképesztően néz ki ma a Jóbarátok sztárja. Az utcán sem ismernéd fel!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!