Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mint, ahogy tegnap délelőtt megírtuk, a Blikk a lány édesanyjára hivatkozva megírta, meghalt VV Fanni. A Twice.hu úgy tudja, hogy igazak a hírek, a rendőrség bűncselekmény gyanújával indított nyomozást.

A Bors megkereste a rendőrséget is, ahol a következőket nyilatkozták: “Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a BRFK. A nőt a BRFK továbbra is eltűnt személyként keresi.”

A 24.hu megkeresésére a rendőrség tegnap az alábbi közleményt adta ki: “A büntetőeljárás nem nyilvános, a sajtó hasábjain folyó tevékenység. A nyomozati és a büntetőeljárás egyéb szakaszaiban a sajtónak adandó tájékoztatás rendjét a büntetőeljárási törvény rögzíti és arra szigorú szabályokat határoz meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy folyamatban lévő nyomozásban végrehajtott és tervezett eljárási cselekményekről, a kihallgatások tartalmáról, valamint a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyomozásra vonatkozó közérdekű információkat, amelyek a nyomozás érdekeit nem sértik időben közöltük a sajtóval, így a korábban elmondottakon felül egyéb tájékoztatást nem kívánunk adni.”

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából, ahol a legtöbb dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség végül egy férfit őrizetbe vett személyi szabadság megsértése miatt. A lányt november végén sikerült elérni, akkor azt mondta, Németországban tartózkodik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!