Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nemrég letartóztatták, mert megverte a barátját.

Emlékszel még Amanda-ra a Melrose Place-ből? Így néz ki ma a színésznő!

Heather Locklear a 90-es évek egyik legszebb színésznője volt Hollywoodban. Pályafutása akkor indult be, mikor megkapta Amanda Woodward szerepét a híres Merlose Place sorozatban.

Szerepalakításáért Heather Locklear négy Golden Globe jelölést kapott a legjobb színésznő alakításáért. További két jelölést kapott 2001-ben és 2002-ben a Spin Cityben betöltött szerepéért.

A színésznő folyamatosan felfelé haladt a ranglétrán, de ez mégsem segítette neki abban, hogy kimásszon a depressziójából és, hogy leszokjon a kábítószerről. Az egykor egyik legszebb színésznő, Heather egyre rosszabb állapotba került.

Odáig fajultak a dolgok, hogy nemrég letartoztatták, mert megverte a barátját. A szomorú, hogy nem ez ez az első alkalom, hogy erőszakos a színésznő, úgyanis 2008-ban és 2011-ben is letartoztatták családon belüli erőszak miatt.

Az amerikai sajtó azt írja, hogy Heather megpróbálta megharapni barátja orrát azzal a céllal, hogy megcsonkítsa. Ez követően bevitték a kórházba, ahol a toxikológiai vizsgálatok kimutatták, hogy bűnös, ezért börtönbe zárták.

Emlékszel még Amanda-ra a Melrose Place-ből? Így néz ki ma a színésznő!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!