Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hét utolsó napján Erdei Zsolt világbajnok bokszolónk látta vendégül a csapatot.

Budapest melletti otthonában komoly ereklyegyűjteményt őrizget, számtalan kupája, öve és érme gyűlt össze. Ezek közül a legkedvesebbeket az irodájában tartja, de olyanok is vannak, amelyek már csak a padláson fértek el. Persze a családjától készült fotókat is büszkén mutogatta.

Madár egy spanyol-magyar menüt talált ki, hiszen felesége félig spanyol, sőt, nászúton is Spanyolországban jártak, így nagyon megszerette a konyhájukat.

A menü:
Előétel: főtt polip burgonyakarikákkal, főétel: baconba csavart szűzpecsenye zöldbors mártással, sáfrányos rizzsel, desszert: flan gyümölcskompóttal.

Zsoltnak láthatóan semmi gondot nem jelentett az ételek elkészítése, valószínűleg nem először készíti el ezeket. Gyakorlott kézzel főzte a polipot és tette vízfürdőbe az édességet.

A vendégeket Sangriával és egy kis hazai kóstolóval várta, amit a teraszon tálalt. Beszerzett egy bokszgépet is, amivel mindenki felmérhette ütőerejét.

A polip Ricsipí kivételével mindenkinek ízlett, de ő sem maradt éhen, megkapta magyaros vendégváró falatokat. A vacsora fénypontja egyértelműen a szűzpecsenye volt, mindenki elismerően nyilatkozott róla. Az asztalnál Madár elmesélte feleségével, Arabellával való megismerkedésének történetét, de a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor egyik kedvenc versét szavalta el.

A desszertet is nagyon finomnak találták, egyedül Timi adta oda a fiúknak a részét, csak a gyümölcsöket ette meg.

Zsolt meglepetése a vacsora utánra MC Hawer és a Teknő volt, akik mulatós zenéjükkel remek hangulatot teremtettek, persze a többieket sem kellett sokáig unszolni …

Hogy végül ki nyerte meg a sztárok versenyét, az kiderül a pénteki Vacsoracsatából, 19:05-től!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!