KezdőlapBulvárEz a videó bebizonyítja, hogy minden állatnak szüksége van a szeretetünkre! Hát,...

Ez a videó bebizonyítja, hogy minden állatnak szüksége van a szeretetünkre! Hát, szeressük is őket!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Chilében, az El Monte régióban létezik egy hely, amelyet “Santuario Igualdad Interspecie”-nek hívnak, ahol különböző jószágok élnek, szinte teljes harmóniában, és itt szeretetből sincs hiány, hiszen olyan önkéntesek törődését, kényeztetését, simogatásait élvezhetik, akik örömmel töltenek el pár órát a tehenek, kutyusok, cicák, disznók, és minden másfajta állat társaságában.

allatok-szeretete

Ez a szeretet mutatkozik meg az alábbi videóban is, amitől tényleg ellágyul az ember szíve, és úgy érezhetjük, hogy nincs semmi baj a világon, amikor a boci behunyt szemmel élvezi a lány simogatását, ölelését. A rövid felvétel a bizonyíték arra, hogy az állatok is érző lények, így az is meggyőződhet erről, akinek kétségei voltak mindezidáig.

Az tény, hogy az állatok ennél többet nem kívánnak, hiszen ha van élelmük, “lakhelyük” és szeretetből sincs hiány, akkor láthatóan nagyon boldogak. De ez fordítva is igaz, hiszen az az ember, aki ellátogat egy ilyen farmra, annyi nyugalmat, és szeretetet kap viszonzásul, hogy egész napra feltöltődik pozitív energiával.

Az állatok óriási ajándékok, örüljünk, hogy itt vannak velünk ezen a bolygón, hiszen nélkülük sokkal sivárabb, szomorúbb lenne a életünk. Éppen ezért soha ne bántsuk őket, tiszteljük, és törődjünk velük, mert végtére, mi vagyunk az “értelmesebbek”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet