KezdőlapBulvárEzt nyilatkozta először Harry herceg, miután megszületett a fia

Ezt nyilatkozta először Harry herceg, miután megszületett a fia

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nagy az öröm a brit királyi családban, megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyereke.

Hétfőn jelentette be Harry herceg, hogy megszületett fia, és hogy első fia születése minden idők legszebb élménye volt. A gyermek már kora reggel, brit idő szerint fél hat előtt néhány perccel a világra jött.

Harry elmondta a windsori rezidenciájuknál összegyűlt újságíróknak, hogy a gyermek nevén még gondolkodnak, de az újszülött és édesanyja “remekül van”.

“Boldogan jelentem be, hogy egy kisfiú szülei lettünk, egy nagyon egészséges kisfiúé. Az anyuka és a gyerek nagyon jól vannak. A legszebb pillanat volna az életemben, amit elképzelhettem.” – mondta Harry herceg, majd megköszönte mindenkinek a támogatást.

“Még nem tudjuk milyen nevet adunk neki. Nagyon büszke vagyok a feleségemre.” – mondta a boldog apuka.

Harry és Meghan közös Instagram-oldala beszámolt arról is, hogy a kisfiú 7 font és három uncia, vagyis hozzávetőleg 3260 gramm súllyal született.

Harry és Meghan első gyermeke jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban, nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, illetve saját édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után. Így nem valószínű, hogy valaha az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Az újszülött a 93 éves II. Erzsébet királynő és 98. évében járó férje, Fülöp edinburghi herceg nyolcadik dédunokája.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet