Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Fásy Ádám lánya rengeteget fogyott az elmúlt két évben.

Fásy Ádám lánya, Zsüliett gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, ám az elmúlt két és fél évben látványos eredményt ért el a fogyásban, megváltoztatott étrendjének köszönhetően karcsúbb, mint valaha.

A 22 éves lány 43 kilótól szabadult meg, a fogyásának köszönhetően a derékfájásától is megszabadult a lány. Fásy Ádám lánya nemrég a Mokkában járt, ahol elmesélte több, mint 40 kilós fogyásának történetét.

“Amíg tudatosan nem döntöttem el, hogy változtatok, addig hiába mondott bárki bármit.” – mondta a Mokkának Zsüliett.

A fiatal híresség azt is elárulta, ez egyik drámai élménye, ami rávezette a fogyásra, az volt, amikor elment egy speciálisan túlsúlyos embereknek fenntartott ruhaboltba, és nem talált a méretére ruhát. Ezért kénytelen volt egy másik boltba vásárolni, ekkor döntötte el úgy, hogy, ha kis léptékben is, de változtatnia kell.

“Én is csak most érzem, hogy mekkora terhet cipeltem.” – vallotta be a lány, aki hozzátette: “Nem is az a lényeg, hogy diétát követ az ember, a nagyobb hangsúly azon van, hogy elhatározzuk magunkat, és agyban tudatosan kövessük.”

Fásy Ádám lánya azt is elárulta, fontos volt számára a változás, mert később a túlsúlynak akár a káros oldalát is megérezte volna, beleértve a cukorbetegséget, és szívbetegség is.