Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fenyő Miklós Balázs Fecó 17 éves kori fotójával búcsúzott.

Az egész országot megrázta Balázs Fecó halála, a neves énekes november 27-én vesztette életét. Keresztes Ildikó megrendülve búcsúzott egyik legjobb barátjától, de Orbán Viktor közösségi oldalán emlékezett meg az énekesről.

Fenyő Miklós is megemlékezett a zenészről, akivel együtt kezdték a pályát. 1968-ban együtt szerepeltek a Ki mit tud?-on.

“Nagyon megrendültem… Együtt indultunk. A ’68-as Ki Mit Tud?-on még egymással versenyeztünk, de a döntő után rögtön barátságot kötöttünk. Azt az éjszakát jól megünnepeltük… Attól kezdve bármikor összehozott minket a sors mindig újra kezdtük… Az utóbbi években bizonyos rendszerességgel összejártunk. Beszélgettünk, röhögtünk, ünnepeltünk… Zene, foci, az örök témák mindkettőnknek. És persze az állandó nevetés, jókedv. Amit ma elvesztettem. Vele együtt. Isten áldása, békéje legyen Veled, Fecó! Fenyő Miklós.” – írta Fenyő Miklós a Facebookon.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!