Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Váratlan fordulat árnyékolta be Hajdú Péter és szerelme, Eszter boldogságát. A lány élete csak órákon múlott.

Nemrég derült ki, hogy Hajdú Péter 25 szerelme gyereket vár, ám a pár boldogsága sajnos nem tartott sokáig, a lány ugyanis nemrég rosszul lett és kórházba került.

Épp a Balatonra készültek, amikor a tévés menyasszonya hirtelen rosszul lett. A 25 éves nő erős fájdalomcsillapítót vett be, hogy elnyomja hasi görcseit, ám Hajdú Péter nem hagyta annyiba a dolgot, és kórházba vitte. Kiderült nagyon jól tette, órákon múlott Eszter élete.

“Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra” – mesélt az esetről a Blikknek Hajdú menyasszonya, aki sokkot kapott, amikor az orvos közölte vele a rossz hírt.

A fiatal lányt azonnal megműtötték, azóta haza is engedték. Eszternek most a fizikai veszély után a lelki traumákkal kell megküzdenie.

“25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya” – mondta Eszter a lapnak.

Hozzátette: hálás párjának, amiért ennyire odafigyel rá, és segít neki túl lenni a nehéz helyzeten.

Fotók: Hajdú Péter/InstagramHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!