Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Eddig titkolta a nagy örömhírt, mindenkit meglepett vele.

Mindenkit meglepett Kollányi Zsuzsi énekesnő, amikor a minap egy fotóval bejelentette hathónapos terhes. Az énekesnő ikrei után ismét babát vár.

Az énekesnő egészen eddig titokban tartotta terhességét, mint elmondta, a harmadik hónapban volt, amikor életbe léptették a karantént, ezért nem akarta abban a negatív hangulatban közzétenni az örömhírt.

“Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább.

Tudom, nem ilyenkor illik ‘bejelenteni’ egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk.

De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek” – írta posztjában az énekesnő.” – írta az énekesnő fotója mellé.

View this post on Instagram

Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. 😊❤️❤️Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik “bejelenteni” egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. 😊De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek. 😊❤️Küldjetek sok szeretetet, energiát nekünk, és jó egészséget. 😉💋Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk. 🙏🏻#haveawonderfulday #pregnant #littleboy #mythirdson #iamsoblessed #proudmom #24weekspregnant

A post shared by Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) on

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!