KezdőlapBulvárHogy különbözteted meg a hármas ikreket? Íme a család jópofa megoldása!

Hogy különbözteted meg a hármas ikreket? Íme a család jópofa megoldása!

-

Az ikrek megkülönböztetése általában a szülök számára egyszerű feladat, de nem akkor, ha három teljesen egyforma kislánnyal áldotta meg őket az ég. Egy brit házaspár fura, de praktikus ötlettel állt elő.

harmasikrek1

Karen és Ian Gilbertnek egy petéből természetes úton hármas ikrei született. Ez nem egy gyakori eset, de náluk így jött össze, így a három kislány megszólalásig hasonlít egymásra. 1: 160 000-hez az esélye természetes módon ennek a fogantatásnak. A lányok császármetszéssel születtek, két hónappal a tervezett időpont előtt. A szülők már-már maguk is kezdtek aggódni, hogy összekeverik az alig egy éves apróságokat, így kitalálták, hogy valami jellel meg kell különböztetni őket.

Így kapott Ffion fukszia-lila, Maddison mentazöld, Paige pedig bíborpiros körömlakkot a lábacskájára. A lakk színe azonos a nevük kezdőbetűjével. Ez a megoldás nagyban megkönnyítik a hétköznapjaikat, gyorsabban megy a fürdés, etetés is, nincs kavarodás.

Az ikrek négyéves testvére, aki szintén lány, festegeti a hugicák körmét. A három kislány annyira hasonlít egymásra, hogy már egy rövidebb tévésorozatban és reklámokban is játszott, felváltva ugyanazt a gyereket alakították.

A szülők remélik, hogy fejlődésük során lesz valamilyen megkülönböztető jegyük, és saját személyiségük is kialakul majd.

harmasikrek2

harmasikrek3

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet