Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Újra jön 2010 nyári sikerműsora, a Hőhullám! Július 4-től minden hétköznap este találkozhatnak a nézők a nagy kedvencekkel, emlékezetes és vicces jelenetekkel. A könnyed nyári szórakozást nyújtó Hőhullám mellett a Gyilkos számok is visszatér a TV2 képernyőjére.

Hatalmas sikert aratott 2010 nyarán a Hőhullám, a nézők a könnyed szórakozás mellett tették le a voksukat. A tavalyi nyáresték sikere után idén ismét jelentkezik a műsor, amely a TV2-n valaha látott legszórakoztatóbb jelenetek válogatása.

Este héttől a nézők a TV2 bulvármagazinjából, az Aktívból tájékozódhatnak, Gombos Edina és Papp Gergő várja őket a képernyő elé a legfrissebb sztorikkal és sztárhírekkel. Nyolc órától a Gyilkos számok nyomozói oldanak meg újabbnál újabb ügyeket, majd jön a Hőhullám, amelyben többek között a Beugró, a Bagi-Nacsa duó, az Irigy Hónaljmirigy show, a Megasztár válogatás és a Lart Pour L’art Kabaré legszórakoztatóbb pillanatait láthatják a nézők.

Június 4-től Hőhullám és Gyilkos számok a TV2 képernyőjén!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!