Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gondolj csak bele, milyen érzés lehet élni az életedet, aztán egyik percről a másikra minden megváltozik. De szó szerint, tényleg minden! És ne hidd, hogy jó irányba! Ennek az 55 éves New York-i nőnek a drámai története regénybe illő, és bejárta már a nagyvilágot. Ne csodálkozz, ha az életútja téged is megmozgat.

Hónapokig kómában volt, és amikor magához tért, már egy idegen férfi felesége volt...

Angela Sartin-Hartung egy szörnyű közúti balesetben veszítette el a férjét, 1998-ban. Két évvel később sikerült továbblépnie a tragédián és újraterveznie az életét, ismét férjhez ment, de a boldogságának – a sors iróniája – egy rettenetes autóbaleset vetett véget.

A nőt egy rendőrautó gázolta el, miközben egy forgalmas útelágazásnál próbált átkelni az úttesten. Az ütközés erős volt, Angela pedig mély kómába esett. Hónapokig feküdt öntudatlanul a kórházi ágyán, ám amikor végre magához tért, élete legkegyetlenebb rémálmába csöppent. A férfi, aki ott állt mellette, egy idegen volt, a valóság pedig, mely körülvette, egy teljes káosz! Angela ugyanis semmire sem emlékezett az elmúlt 15 évéből.

A nő a New York Daily News-nak adott interjút, melyben elmesélte, amikor felébredt a kómából, meg volt győződve róla, hogy még az első férjével él, és hogy a fiai, akik idő közben felnőtt férfiakká lettek, még kisgyerekek. Mondanunk sem kell, mekkora sokk érte, amikor megtudta, az már a múlté! Teljesen törlődött a memóriájából, hogy megözvegyült, és hogy 2000-ben hozzáment egy másik férfihoz, Jeff Hartunghoz.

„Minden nap arra törekszem, hogy új emlékeket szerezzek. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt megtehetem, és hogy életben vagyok.” – fogalmazott Angela.

Jeff, a férj, irigylésre méltóan türelmes volt a feleségével, és kitartott mellette. Mindent elkövetett, hogy segítsen Angelának visszaemlékezni, közös fotókkal rajta tele a házat. Hogy megmentse a házasságukat, a nő végül elfogadta a férjét, és újra randizni kezdtek, csak hogy ismét megismerjék egymást. Ma már boldog párt alkotnak.

„Rám nézett, és azt kérdezte tőlem, mit keresek a szobájában. Aztán megtanult bízni bennem, mert naponta ott voltam mellette, minden egyes nap… Többet maradtam vele, mint az orvosai. Egy adott ponton azt is gondolta, az egyik kezelőorvosa vagyok. A helyzet viszont sokkal rosszabb is lehetett volna. Most már lát és beszél is. Fogalma sem volt arról, ki vagyok, de dolgozunk rajta.” – mesélte Jeff.

A baleset miatt, melyre Angela abszolút nem emlékszik, a családja egymillió dollár kártérítést kapott New York város hatóságaitól.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!