KezdőlapBulvár"Horvátország az igazi győztes!" - kiakadtak a nézők, miután a svájci versenyző...

„Horvátország az igazi győztes!” – kiakadtak a nézők, miután a svájci versenyző nyerte az Eurovíziót

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hatalmas botrányt kavart a közösségi oldalakon a tény, hogy Svájc nyerte a 2024-es Eurovíziós Dalfesztivált, a nőzök kiakadtak, elözönlötték a negatív kommentek a szervező oldalait.

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, Nemo nyerte a 2024-es Eurovíziós Dalfesztivált, ‘The Code’ című dalával, amely elképesztő ellenszenvet váltott ki a dalfesztivál rajongóiból.

„Remélem, ez a verseny beváltja az ígéretét, és a méltóságért és a békéért küzd” – mondta az énekes, miután megnyerte a versenyt, ám győzelmének nem mindenki örült, sőt.

Nemo az Eurovízió győztese
Fotó: EBU

A favoritnak számító Horvátország második helyen szerepelt, de nagy esélyekkel indult a holland versenyző, Joost Klein, akit a döntő előtt zártak ki a versenyből, miután egyik stábtag feljelentést tett ellene a rendőrségen.

Az Eurovíziós Dalfesztivál közösségi oldalait ellepték a negatív hozzászólások, a legtöbben Horvátország képviselőjét, Baby Lasagna-t szerették volna győztesnek, de nagy favorit volt a holland dal is, az ‘Europapa’.

„Ha van egy kód a győzelemhez, hogy nagyobb hatalmat adjon a valódi emberek szavazatainak, akik valódi pénzt költenek arra, hogy szavazzanak a kedvenceikre, akkor az Eurovízió 2025 valahol Horvátországban lett volna. Csak úgy mondom!” – írta egyik rajongó az Eurovíziós Dalfesztivál Facebook oldalán, utalva ezzel a győztes dal címére.

„Változtassa meg a nevet Eurovisions Show Contestre. Ennek semmi köze a zenéhez. Ennek a formátumnak vége” – írta egy másik.

„Abszolút undorító… ez a dal borzalmas volt… ez volt az utolsó alkalom, hogy az időmet vesztegettem a műsor megtekintésére és a szavazásra, ez biztos! Kár, hogy nincs dislike gomb, mert megérdemli!!! Horvátországra szavaztam! Számomra Horvátország a győztes!” – fejtette ki nemtetszését egy harmadik.

Nézd meg Nemo Eurovíziós győztes dalát!

„Ha Nemo igazságos lenne, nem fogadná el az első helyet, megosztaná azt Baby Lasagnával. EBU, ha már zsűri, akkor legyen 2 győztes, egy a zsűri és egy a miénk. Azt hittem, hogy ez arról szól, hogy mi mit szeretünk, nem pedig arról, hogy minden országból 5 véletlenszerű király dönti el, hogy mi tetszik nekünk. A zene művészet” – szögezte le egy negyedik.

„Az Eurovízió elvesztette hitelességét!! Ez a történelem legnagyobb rablása!!!” – zúgolódott valaki az Instagramon.

„Eurovízió, nem szégyelled magad? Nézd meg a közönség kívánságait és reakcióit, és látni fogod, hogy mennyire vagy kompetens és hiteles” – jelentette ki egy rajongó.

Nézd meg a horvát versenyző favoritnak számító produkcióját!

Az Eurovíziós Dalfesztivál számos kritikát kapott idén, több tüntetés is zajlott Malmőben, a show közben is számos alkalommal zúgolódtak a résztvevők, ennek ellenére a show szervezői némán hallgatnak, egyszer sem reagáltak a közönség és a rajongók nemtetszésére.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet