Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bindi Irwin egyike azoknak a fiataloknak, akik igazi példaképek lehetnek a fiatal nemzedéknek. A krokodilvadász 18 éves lánya számos projekt tagja, de követi édesapja szenvedélyét, ő is odavan az állatokért.

Így néz ki a Krokodilvadász, Steve Irwin felnőtt lánya!

Más fiatal az ő életkorában még a saját útját keresi, ám Bindi már tudja mit szeretne az élettől, számos olyan aktivitásban vesz részt, ami az állatokról és a környezet megóvásáról szól. Bindi Irwin folytatja édesapja munkáját, mindig megragadja az alkalmat, hogy rajongóinak az állatokról és természet védelméről beszéljen.

Bindit nemrég Ausztrália legszexisebb nőjének választotta a Maxim magazin, a krokodilvadász lánya ugyanakkor részt vett a Dancing with the Stars táncos műsorban is, ahol mindenkit elkápráztatott tehetségével. Ha kíváncsiak vagytok hogy táncol, ebben a videóban megnézhetitek.

Annak ellenére, hogy nagyon szép nő vált belőle, Bindi a természetes szépség mellett áll ki, úgy tartja nincs annál szebb. A krokodilvadász lánya Chandler Powell sportolóval jár.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!