KezdőlapBulvárÍgy néz ki ma a Dallas-sorozat imádott Pamelája: a 71 éves színésznő...

Így néz ki ma a Dallas-sorozat imádott Pamelája: a 71 éves színésznő még ma is gyönyörű

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Idén januárban töltötte 71. életévét Victoria Principal, a Dallas című nagysikerű sorozat közkedvelt Pamelája. Egyike volt a világ legnépszerűbb színésznőinek, akit a filmsorozat tett világhírűvé. Hatalmas összegeket kereshetett volna a Dallas által, de Victoria kiszállt Pamela szerepéből, és gyökeresen megváltoztatta az életét.

Szépsége és a kedvessége révén, Victoria sok szívet megdobogtatott. Pamela Barnes Ewinget ugyanis nem lehetett nem szeretni! De teltek-múltak az évek, és a színésznő úgy gondolta, ideje az álmainak élnie. Mindig is a szenvedélye volt a bőrápolás, ezért miután kivonult a Dallasból, saját céget alapított, mely ezekkel a termékekkel foglalkozik. A karrierjét adta fel az álmaiért cserébe, de sosem bánta meg a döntését. Kizárólag az üzleti ügyeire koncentrál, filantróp tevékenységekben vesz részt, és imádja a lovakat.

Victoria Principal nemrégiben úgy nyilatkozott, amikor először a kezébe vette a Dallas forgatókönyvét, már akkor tudta, óriási siker lesz. És valóban, a sorozat történelmet írt. A Dallasban kiosztott szerepek örökre megváltoztatták az azokat alakító színészek életét. Mert ez történik, ha befutsz: az embereknek mindig is az a szereplő maradsz. Bár napjainkban már nehéz ilyen köteléket kialakítani, mint annó, amikor a választék és a lehetőségek még korlátozottak voltak.

„Már akkor beleszerettem a szerepembe és a sorozatba, amikor megkezdődtek a forgatások. Úgy éreztem, valami különleges dolog történik, és nagyon szerettem volna én is részese lenni ennek a projektnek. Nem tudtam elképzelni azt, hogy ne én legyek Pam!” – fogalmazott az egykori színésznő a People című magazinnak.

Victoria Principal kilenc éven keresztül volt Bobby Ewing felesége a Dallasban, és 1987-ben vonult vissza a szerepéből. Hogy miért? Mert nem értett egyet Pamela hanyatló sorsával, melyet a sorozatban szántak neki. Hatalmas összegeket kereshetett volna, epizódonként, és ő lett volna minden idők egyik legjobban kereső TV-sztárja, de kategorikusan visszautasította az ajánlatot.

„Vannak pillanatok az életben, amikor felfedezed igazi önmagad. Azon az éjszakán úgy aludtam, akár egy kisgyerek. Mert nem voltam eladó.” – nyilatkozta Victoria Principal az EW-nek, néhány évvel a visszavonulása után.

Mivel Victoria Principal határozottan kijelentette, nem folytatja tovább, az általa alakított szereplő egy autóbalesetben meghalt. Még ez sem jelentett volna gondot, ha esetleg meggondolta volna magát, megtalálták volna a módját annak, hogy visszahozzák őt a halálból, de a színésznő kitartott a döntése mellett.

50 évesen újabb változást hozott az életébe. Felépített egy céget, melyet erős alapokra fektetett, és amelynek vezetéséből szintén visszavonult, hogy a filantróp tevékenységeinek szentelhesse az idejét.

Hogy miért volt Pamela Ewing annyira szerethető? Azért, mert hiteles volt. Victoria a való életben is egy szerény, nemeslelkű ember, aki bárkire képes szívmelengetően hatni, még a tévé képernyőin keresztül is. Ahol tud, ott segít, és ezt aktívan teszi, legyen szó embertársáról, állatról vagy a természetről. Egy állatmenhelyet is működtet, ahol a megsebzett kis lelkek ápolásáról gondoskodik, és ahol mindenféle állatnak van helye, melyet bántalmaztak vagy elhanyagoltak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet