Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Jane Seymour, aki a híres Dr. Quinn sorozatból vált világsztárrá, jobban néz ki mint valaha. A színésznő 61 éves.

dr_quinn

A színésznő nemrég a Freeloaders című film premierjén mutatkozott, ahol alakjával, csodaszép piros ruhájával minden fotós figyelmét magára vonta.

Ennek ellenére Jane bevallotta, szépségét részben a plasztikai műtéteknek is köszönheti. A színésznő bevallotta mellimplantátuma van, és botox-al kezeltette arcát.

jane-seymour1

“Sok fotós azt tanácsolta, forduljak ilyen műtéthez, mert sok időt töltenek azzal, hogy a fotóimat retusálják.” – nyilatkozta Jane utolsó beavatkozó műtéte után. Nemcsak Dr. Quinn maradt fiatal, egykori kollégája Joe Lando is megőrizte fiatalságát. A róla szóló cikket ITT olvashatjátok.

Ami a mellimplantátumokat illeti, Jane Seymour a következőket nyilatkozta:

“A szoptatás miatt a dolgok kissé megváltoztak. Sosem volt hatalmas mellkasom, de azt akartam, hogy a műtét segítségével a dolgok kicsit visszatérjenek a normális kerékvágásba. A legjobb döntés volt. Most a ruháim tökéletesen rám jönnek és nagyszerűen nézek ki.”

jane-seymour2

A színésznő azt is bevallotta, alakjáért keményen megszenved, heti több órát edz, leginkább a Pilates gyakorlatokat kedveli.

Íme további sorozataink:

Így néz ki ma Dennis, a komisz

Így néz ki ma a Dr. Quinn férfi főszereplője

Így néz ki ma a Rém rendes család egykori színésznője

Így néz ki ma a Karate Kid egykori sztárja

Így néz ki ma a Saved By The Bell népszerű szívtiprója

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!