Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sarah Polley, a Váratlan utazás Sarah Stanlye-je mindössze hat éves volt, mikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba, amelyhez ő maga válogatta a szereplőket. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.

Sarah Polley mindi is színésznő szeretett volna lenni, ám így utólag azt modja, inkább élte volna a civil gyerekek életét. Sorsdöntő volt azonban, mikor édesanyja segítségével beválogatták egy kanadai produkcióba, a protekcióra azonban csak eddig a pillanatig volt szüksége, tehetsége hamar megmutatkozott. Így kapta meg tíz évesen a Váratlan utazás főszerepét, amellyel egy csapásra világhírű lett, és persze nagyon gazdag.

A sorozatot a vége előtt otthagyta, mivel nem tudott azonosulni a stúdió elvárásaival, ám karrierje azóta is töretlen. A legnagyobb kanadai rendezők versengtek a kegyeiért, és persze Hollywood is ostromolni kezdte, Polley azonban a mai napig ellenáll a film fővárosának.

Cameron Crow két világsztárt is veszített, mikor felkérte Pollyet a Majdnem híres főszereplére, hiszen a színésznő is nemet mondott, és Brad Pitt is visszakozott, miután kiderült, hogy nem Polley lesz a partnere. Sarah évente három-négy filmet forgat, emellett pedig forgatókönyvet ír, és rövidfilmeket rendez, magánélete azonban közel sem ilyen sikeres, nemrég vált el szakmabeli férjétől.

A STORY TV4 augusztus 30-tól tűzi műsorára a Váratlan utazást. A Lucy Maud Montgomery regényéből készült kanadai sorozat a XX. század elején, Avonlea városkában játszódik. Sarah Stanley (Sarah Polley), miután elveszti édesanyját, a Prince Edward szigetén lévő városkába érkezik és a kissé erőszakos és konzervatív Hetty King (Jackie Burroughs) gyámsága alá kerül. A humorban és váratlan fordulatokban bővelkedő történetet és a bájos, szeretnivaló karaktereket ezentúl a STORY TV4-n láthatják minden hétköznap 15.40 –kor.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!