KezdőlapBulvárKarda Bea: "13 évvel ezelőtt azt hittem, hogy soha többé nem kell...

Karda Bea: “13 évvel ezelőtt azt hittem, hogy soha többé nem kell kimondanom: Rákos vagyok! Sajnos tévedtem.”

-

13 év után ismét kiújult Karda Bea rákbetegsége.

Karda Bea másodszor küzd meg a rákkal. A hírességet 2007-ben diagnosztizálták először mellrákkal, akkor sikerült leküzdenie a gyilkos kort, ám most ismét kiújult a betegsége. Karda Bea biztos abban, hogy önhibáztató, önmarcangoló személyisége miatt betegedett meg másodszor is.

Első betegségénél csak családja tudta min ment keresztül, most úgy döntött nem titkolja többé betegségét.

“13 évvel ezelőtt azt hittem, hogy soha többé nem kell kimondanom: Rákos vagyok! Sajnos tévedtem. Novemberben tudtam meg, hogy ismét visszatért a rák és az is azonnal nyilvánvaló volt, hogy műtétre lesz szükség. Nem tagadom, teljesen összetörtem. Azt sem tudom, hogy aznap hogyan vezettem haza, de pár nap múlva már biztos voltam benne, hogy másodszor is legyőzöm a betegséget. Január 10-ére tervezték a beavatkozást, de végül valami pajzsmirigy problémát láttak, ami miatt el kellett halasztani január 31-ére. Az igazi megpróbáltatások csak ez után kezdődtek, hiszen öt keserves héten át kellett várnom arra, hogy kiderüljön, vannak-e áttétek a testemben. Csak azért imádkoztam, hogy ez ne következzen be és ne kelljen kemoterápiát kapnom” – mondta Karda Bea a Ripostnak.

Karda Bea áttétek nélkül úszta meg, ám így is 15 sugárkezelésen kellett részt vennie, ami pont egybeesett a koronavírus időszakával.

“Hogy őszinte legyek, azt éreztem, hogy végleg kicsúszik a talaj a lábam alól. Pokoli érzés volt úgy villamosra szállni nap mint nap, hogy tudtam, a sugártól legyengült immunrendszeremnek egy szellő is elég az összeomláshoz, nemhogy a koronavírus. Olyan lettem, mint egy robot. Csak mentem leszegett fejjel, maszkban és kesztyűben. Utaztam az életemért…” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet