KezdőlapBulvárKároly herceg és Vilmos herceg előkészítik Harry és Meghan hazatérését

Károly herceg és Vilmos herceg előkészítik Harry és Meghan hazatérését

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Károly herceg és Vilmos herceg megpróbálják meggyőzni Harryt és Meghant, térjenek vissza Nagy Britanniába, anélkül, hogy újra teljesíteniük kellene királyi kötelezettségeiket.

A királyi család tagjai a tervek szerint nyugodt életet biztosítanának Sussex hercegének és hercegnéjének az Egyesült Királyságban, miután a pár arról panaszkodott, hogy a paparazzik „zaklatják” őket azután, hogy Harry visszatért Kanadába. – számol be róla a The Mirror.

A királyi családhoz közeli források szerint Károly herceg és Vilmos herceg megpróbálnak „kapcsolatba lépni” Harry herceggel és a feleségével, hogy közöljék velük, ha szeretnének, visszatérhetnek az Egyesült Királyságba, anélkül, hogy újra el kéne látniuk hivatalos feladataikat.

Úgy tűnik, attól tartanak, hogy a Vancouverben rájuk gyakorolt nyomás nagy hatással lehet a házaspárra.

„A palotát nagyon aggasztja Sussexék helyzete, mert a családon kívül nagyon kiszolgáltatottak” – derül ki a The Sunday Times forrásának nyilatkozatából.

„Tervekkel állnak elő arra az eshetőségre, ha Sussexék meggondolnák magukat, és azt kérdeznék: visszatérhetünk a szárnyaitok alá?” – tette hozzá.

Harry és Meghan vádemelést helyeztek kilátásba a zaklató fotósok ellen, akik, állításuk szerint, gyakorlatilag letáboroztak a házuk előtt. Azt mondják, a lesifotósok még a házban is megpróbálták lencsevégre kapni őket. Múlt héten Meghant lefényképezték, miközben Archie-val és a család két kutyájával sétált.

Az ügyvédek szerint ezeket a fényképeket Meghan hozzájárulása nélkül készítették, a fotós a bokrok mögött rejtőzve kémkedett utána.

Ugyanakkor a paparazzik a repülőtéren is ott voltak, amikor Harry herceg megérkezett Kanadába, ahol Meghan és Archie várták.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet