Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Meghan hercegnét egy kellemes séta közben kapták lencsevégre a fotósok, a kis Archie-val és a kutyáikkal Kanadában, ahol ő és Harry herceg új életet kezdenek, távol a brit királyi családtól.

Mióta visszatért Kanadába, ahol Harry herceggel kötött házassága előtt élt, Meghan hercegné nyugodtabbnak tűnik, mint valaha, és a parkban tett séta alatt végig mosolygott.

Az egykori színésznő dacolva a szeszélyes időjárással, amely Victoriában, Brit Columbia fővárosában uralkodik, úgy döntött, sétálni indul két kutyájukkal és kis Archie-val, a Horth Hill Regional Parkban.

Meghant mindvégig két civilbe öltözött férfi őrizte, akik diszkréten, kellő távolságot tartva haladtak a háta mögött.

Úgy tűnik, Meghan visszatért a sportos, kényelmes viselethez, amely azelőtt jellemezte az öltözködését, mielőtt sussexi hercegné lett volna belőle. 98 dollár értékű fekete testhezálló nadrágot, sötétkék sportdzsekit, sapkát és egy pár, 160 dollár értékű, Kamik márkájú csizmát viselt, amelyet utoljára 2016-ban láthattak a lábán, írja a Daily Mail.

View this post on Instagram

PASSEANDO! #MeghanMarkle foi fotografada ontem pela primeira vez passeando com o filho #ArchieHarrison e seus dois cachorros no parque próximo a mansão onde está com a família desde o fim do ano passado. Sorridente e seguida por dois seguranças, Meghan não parecia incomodada com os paparazzis, de quem ela e o #principeHarry tanto reclamam e alegam perseguição. Aliás, ontem à noite ele chegou ao Canadá para encontrar a esposa e o filho, onde começam agora definitivamente uma nova fase da vida. 📸Splash (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) Follow @ColunadoCampelloOficial

A post shared by Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) on

A parkban tett séta alatt Meghan Markle egy babahám segítségével hordozta a kis Archie-t, és ezúttal sem úszta meg az éber anyukák kritikáját, akik szerint „Harry herceg felsége még mindig nem tanulta meg, hogy tartsa a karjában a gyereket”.

Harry herceg is visszatért Kanadába, miután befejezték a királyi szereptől való visszalépésük körüli megállapodások tárgyalását a brit királyi család körében.

Egyedül Meghan Markle boldog a „Megxit” után

Arthur Edwards, a brit monarchia szakértője azt állítja, hogy Meghan Markle az egyetlen, aki boldognak tűnik, miután ő és Harry visszaléptek a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióiktól, és lemondtak az őket megillető HRH (His/Her Royal Highness, királyi fenség) titulusról.

„Harry szomorú, a királynő, a walesi herceg úgyszintén, én magam is szomorú vagyok, de ők kitartanak a döntésük mellett. Az egyetlen személy, aki egyáltalán nem tűnik szomorúnak a „Megxit” után, sőt, úgy tűnik, nagyon is jól érzi magát, az Meghan, és azt hiszem, ő volt az, aki ezt igazán akarta. Én azt hiszem, Harry igazából nem akarta ezt, és talán ő a legszomorúbb. Mihez fog kezdeni Kanadában? Nem tartozik a show business-hez, nem TV-sztár, vagy semmi hasonló.” – mondta a szakértő a foxnews.com szerint.

Egyébként az első nyilvános nyilatkozatokban, miután a királynő bejelentette hogy döntött a család a pár jövőjével kapcsolatban, Harry herceg „mély szomorúságát” fejezte ki, és kijelentette, hogy a királyi ház magas rangú státusáról való lemondás egyáltalán nem volt könnyű döntés, „több hónapnyi megbeszélés után” döntöttek így, a sok, kihívásokkal teli év után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!