Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kasza Tibi A Nagy Duett színpadán kérte meg barátnője kezét még áprilisban, most a Fem3Café adásában mesélt arról, milyen lesz az esküvője.

Kasza Tibi elárulta milyen lesz az esküvője

A Fem3 reggeli adásában Kasza Tibi mesélt entertainment munkájáról is, tudni lehet, hogy ő rendelkezik a legtöbb követővel a Facebookon Magyarországon, ami az ismert személyeket illeti. Az énekes azt is elárulta, barátnője még nagyobb fanatikus, szinte mindent megoszt rajongóival, de mindketten természetesen élik meg a rajongókkal való kapcsolatot, elég közel engedik a rajongókat magukhoz.

Kasza Tibi azt is elárulta, esküvőjét tengerparton szeretné megszervezni, az eseményen pedig csak két tanú lenne jelen, és az egész nem tartana többet, mint 20 percet.

“Nagyon lazára akarom ezt az esküvőt, azt akarom, hogy rólunk szóljon.” – mondta Kasza Tibi, aki elárulta, januárban lesz a nagy esemény egy thaiföldi tengerparton.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!