Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Wossala Rozina és Kiss Kálmán jutott A Konyhafőnök végső, pénteki döntőjébe.

FHA_5009

Mindkettejüknek egy teljes menüsor – előétel, főétel, desszert – elkészítése volt a feladata, amihez segítséget is kaptak az egykori versenytársak személyében.

Kiélezett küzdelem után a tízmillió forint és a trófea végül Kálmáné lett, aki a nyereményből legszívesebben egy amerikai jellegű bisztrót nyitna, ám előtte még szeretne külföldön tanulni és fejlődni.

– Örülök annak, hogy Rozina ellen mérkőzhettem meg a végső döntőben, mert nagyon jónak találom őt, méltó ellenfél volt. Az utolsó nap utolsó órájában már váltakozva jött az érzés, hogy én nyerem meg, vagy ő. Szinte bombaként robbant bennem, amikor kimondták a nevem, de megemelem a kalapom Rozina előtt, mert ő is nagyon küzdött, nagyon jó volt – mesélte Kálmán.

– Mindent beleadtam és elkövettem azért, hogy megnyerjem a versenyt. Csalódott vagyok, mert nem sikerült, viszont büszke arra, hogy idáig eljutottam. Hatalmas élmény volt az egész verseny, őszinte szívvel gratulálok Kálmánnak – mondta a döntő után Rozina.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!