KezdőlapBulvárKrausz Gábor kiakadt Tóth Gabira: a sztárséf szerint volt felesége valótlanságokat állít

Krausz Gábor kiakadt Tóth Gabira: a sztárséf szerint volt felesége valótlanságokat állít

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Január 5-én robbant a bomba, miszerint Krausz Gábor és Mikes Anna összejöttek, a szerelmesek Instagrammon vállalták fel kapcsolatukat egy Story-ban. Az ügyben a sztárséf egykori felesége, Tóth Gabi is megszólalt, ám úgy tűnik, nem mondott igazat.

Egy pár lett Krausz Gábor és Mikes Anna, erről ők tettek közzé egy sejtelmes Instagram-story-t, amelyben felvállalják szerelmüket amiről már hónapok óta folynak a találgatások. A pár a Dancing with the Starsban találkozott egymással, miután Krausz Gábor elfogadta a TV2 felkérését, hogy felejteni tudja házasságának zátonyra futását.

A szerelmesekről Tóth Gabi is megszólalt, ám úgy tűnik nagy hiba volt, egykori férje nagyon kiakadt.

„Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen ezt már személyesen is elmondtam”nyilatkozta Tóth Gabi.

„Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani – mondta a Borsnak Krausz Gábor, aki nagyon kiakadt ex-feleségére.

Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! – szögezte le a sztárséf.

Hozzátette: „De, ha már valaki beszél… akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit!”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet