KezdőlapBulvárMa este debütál a képernyőn Szikszai Rémusz

Ma este debütál a képernyőn Szikszai Rémusz

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghívásos castingon dőlt el decemberben, ki viszi tovább Várnagy Előd karakterét Damu Roland távozása után. A Jóban Rosszban új rosszfiúja a színházi berkekben jól ismert Szikszai Rémusz lett, akit ma estétől láthatnak a képernyőn a nézők.

A Jóban Rosszban rosszfiúja, Várnagy Előd mindenre képes. A már-már rutinszerű gaztettei mellett képes volt saját apósát elrabolni és nem sok választotta el attól, hogy meg is ölje Pongrácz Pétert. Az egyre aljasabb Várnagyot Damu Roland távozása után a TV2 képernyőjén ma estétől új színész, Szikszai Rémusz kelti életre, akit a színházba járó közönség már jól ismerhet.

„A színházi munka után a Jóban Rosszban egy teljesen új kihívás, de nagyon élvezem. A sorozatot nem szoktam nézni, hiszen amikor adásba kerül, én általában színpadon állok. Az első forgatási napok előtt anyósomtól nagyjából képbe kerültem a történettel, felkészített Várnagy Előd szerepére.” – árulta el nevetve Szikszai Rémusz, aki január 12-én debütál a TV2 sikersorozatában.

„Jóval sűrűbbek lettek a napjaim, a szövegtanulás sokszor éjszakai program, de nem bánom. Nagyon élvezem a forgatást, mindenki kedvesen fogadott és segítőkész a stáb.” – mondta a Várnagy Előd bőrébe bújó színész, aki a színházi munkái mellett a Duna TV műsorvezetőjeként is dolgozik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet