Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

2011. június 20-án első alkalommal jelentkezik Szántó Dávid új műsora a DIGI Sporton!

Ma este nyolc órától látható a DIGI Sport képernyőjén Magyarország első sport reality-je, a „Dávid futása – A maratoni csata”. A Sport 24 műsorvezetője idén – egy fogadalom miatt – szeretné teljesíteni az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Maratont. A 15 hétig tartó felkészülésben egy amatőr futókból álló csapat támogatja, melynek tagjait a csatornán és a facebookon meghirdetett casting során választották ki. A 60 éves István, aki a Dumaszínházból ismert Hajdú Balázs édesapja, Enikő, a body art és pilates oktató, Bence, a lányok kedvence és a nagydumás Zita sietnek a sportriporter segítségére a felkészülésben.

Dávid családjában mindig is fontos szerepet játszott a sport. Gyermekként gyakran látogattak el szüleivel futóversenyekre, és már 7 évesen lefutotta a félmaratoni távot. Később az úszásban is kiváló eredményeket ért el. Most már azonban ő is családapa és szeretne példát mutatni. S hogy miért éppen a maraton? Fél évvel ezelőtt, kislánya születése után határozta el, hogy még 30 évesen lefutja a távot.

A kérdés már csak az, hogy mindenki rajthoz áll-e október 2-án. Lesz, aki feladja? A lányok vagy a fiúk bírják majd jobban? Kőkemény edzések, maratoni táv, folyamatos felkészülés jellemzi az „igazi maratoni csatát”. A nyilvános futóedzéseken bárki együtt edzhet Dáviddal és nagyszerű csapatával, így támogatva őket céljuk elérésében.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!