Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 95 esztendős Albert és a 91 éves Phyllis Twinley a második világháború idejében ismerkedett meg egymással. Amióta összeházasodtak, és az 70 évvel ezelőtt történt, még egyetlen éjszakát sem töltöttek távol egymástól. Az, hogy ilyen hosszú ideig boldogságban kitartottak egymás mellett, biztosan egy titkot rejt, amit most megosztanak a nagyvilággal.

Már 70 éve házasok, de még egyetlen éjszakát sem töltöttek külön. Szerintük ebben rejlik a hosszú, boldog frigy titka!

A Twinley házaspárnak két gyereke született, akik négy unokával és hét dédunokával ajándékozták meg őket. Albert és Phyllis még mindig a családi házban él, és ezelőtt két évvel a férj még gépkocsit vezetett. A pár minden nap olvas, sportol, mérkőzéseket néz a tévében és kirakóst játszik. Ezekből a tevékenységekből merítik az életkedvet, és ezekkel foglalják el magukat minden nap – mesélte az egyik gyerekük.

Albert és Phyllis 1946-ban találkozott először. A nő a telefonközpontban dolgozott, míg a férfi a katonai rádiókommunikációval foglalkozott. Azóta alkotnak egy párt, és elválaszthatatlanok egymástól.

Hogy mi a titkuk?

„Mi egyszerűen csak házasok vagyunk, és boldogok. Nem mondom, hogy sosem veszekszünk, de örülünk az életünknek.” – válaszolt Phyllis.

A férjnek is van egy tuti tanácsa azoknak, akik a nyomdokaikba szeretnének lépni: „Fontos a szerénység mindkét fél részéről, osszatok meg mindent egymással, és mindent mondjatok el a másiknak.”

A hasznos tippek sorozatát pedig a lányuk zárta: szerinte legalább annyira fontos a tolerancia, mint ahogyan az is, hogy közösen hozzátok meg a döntéseket, és sose haragudjatok hosszú ideig a másikra.

Te mivel egészítenéd ki a listát?


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!