Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

11 évvel ezelőtt Liam Neeson beleegyezett abba, hogy az orvosok leállítsák a feleségét életben tartó gépeket!

Liam Neeson felesége, az akkor 45 éves Natasha Richardson síbalesetet szenvedett, majd kómába esett, és végül a lélegeztető gépek leállítása után meghalt. Nathasa fejsérülést szenvedett, belső vérzést kapott, de nem akart orvosi kezelést a baleset után.

15 év boldog házasság után két kamasz gyerekkel maradt magára a színész. A felesége halála után egy nagyon nehéz időszak köszöntött rá, hiszen élete egyik legnagyobb feladata várt rá, férjként fel kellett dolgozza a szörnyű tragédiát, és közben apaként egyben kellett tartania a családot.

“A feleségem döntése volt, hogy lekapcsolják a lélegeztetőgépekről, én csak tolmácsoltam. Már évekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy ha valamelyikünk vegetatív állapotba kerül, akkor a másik kell felelősségteljesen és racionálisan döntsön helyette. A feleségem szervdonor volt, így 3 ember életét mentette meg” – mondta korábban Liam Neeson.

Úgy tartják, hogy az idő begyógyítja a sebeket, azonban Liam Neesonnak az eltelt 11 év alatt nem sikerült feldolgoznia a felesége halálát. Bár több, rövidebb ideig tartó kapcsolata is volt, de Natasha helyét mégsem tudja senki betölteni.

Gyerekei azóta ugyan felnőttek, de sosem fogják elfelejteni édesanyjukat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!