Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

L.L. Junior szombaton elhunyt kisfiát pénteken temetik a Fiumei temetőben.

Fotó: Isza Ferenc

Az egész országot megrázta az a tragédia, ami L.L. Junior 3 éves kisfiával történt, akit Zuglóban gázoltak halálra. A tragédia óta igencsak kezd elmérgesedni a viszont az énekes és volt párja, Csilla között, olyannyira, hogy az édesanya nyílt levelet írt volt párjának. A rapper azt szeretné, ha az ügy lezártáig nagyobbik gyermeke, Lacika vele lenne.

Dr. Mester Csaba ügyvéd, L.L. Junior jogi képviselője a Ripostnak elmondta, már benyújtották a bíróságra a szükséges iratokat.

„Ügyfelem minden lelkierejét összeszedte, majd elment egy kormányablakba, hogy kikérje Dávid születési anyakönyvi kivonatát. Már csak ez hiányzott ahhoz, hogy beadhassam a szülői felügyeleti jog iránti keresetünket, amit így a mai nappal meg is tettem. Innentől kezdve a bíróságnak nyolc napja van, hogy döntést hozzon, és kétségem sincs afelől, hogy az elsőszülött gyermek hivatalosan is az ügyfelemhez kerül az eljárás végéig” – árulta el a lapnak az ügyvéd.

Dr. Mester Csaba azt is elmondta, hogy ez csupán egy ideiglenes megoldás lenne, ami előreláthatólag a per végéig marad majd érvényben. Hozzátette, hogy a következő procedúra vár ügyfelére és a gyerekek édesanyjára.

„Azt is kérjük a bíróságtól, hogy ameddig mindhárman nem esnek át egy pszichológiai vizsgálaton, addig az édesanya csak egy gyámügyi szakember jelenlétében találkozhasson Lacikával” – folytatta Dr. Mester Csaba, aki úgy véli, az anyukának felmerül a jogi felelőssége a baleset kapcsán, amit majd szintén vizsgálni kell a per során.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!