KezdőlapBulvárMelania rájött, hogy olyan férjet választott, aki "nem jó neki", nem tudja...

Melania rájött, hogy olyan férjet választott, aki “nem jó neki”, nem tudja elrejteni az “érzelmeit” – mondja párkapcsolati szakértő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A közelmúltban tett egyes megfigyelések szerint Melania Trump „még a nyilvánosság előtt is nehezen rejti el az érzéseit” a házasságával kapcsolatban.

Melania Trump számos alkalommal lépett a nyilvánosság elé komor arccal és merev tartással Donald Trump oldalán a Fehér Házban töltött 4 évük alatt. Az emberek azt is több alkalommal megfigyelhették, hogy az egykori First Lady hidegen és távolságtartóan viselkedett a férjével.

Visszagondolva fagyos testbeszéde annak az eredménye lehetett, hogy megpróbálta elrejteni valódi érzelmeit, amelyeket férje iránt érzett – állítja egy párkapcsolati szakértő és életvezetési tanácsadó, John Kenny. Kenny szerint Melania azon szokása, hogy jéghideg arckifejezéssel félrelökte a férje kezét, annak az eredménye lehetett, hogy tudta, hogy olyan férjet választott, aki „nem jó neki”.

„Lehet, hogy rájött, hogy olyasvalakit választott, aki nem jó neki, és még a nyilvánosság előtt is nehezen rejti el az érzéseit.” – mondta John Kenny a Daily Starnak. „Ez pedig meglátszik a testbeszédében és a viselkedésében.”

A 2020-as elnökválasztás eredménye óta szinte állandóak a Melania és Donald Trump válásával kapcsolatos pletykák, és egy forrás a CNN-nek elmondta, hogy a volt First Lady „keserű és hűvös” volt férjével szemben, miután távoztak Washingtonból.

Februárban azonban Melania megcáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint véget akarna vetni 16 éve tartó házasságának, és azt mondta, ez a szóbeszéd nem egyéb, mint a média vele kapcsolatos megszállottságának eredménye.

Noha Melania a Twitteren adott válaszával igyekezett elhessegetni a pletykákat, sokan egyszerűen úgy tekintették, hogy nehezére esik elfogadni az igazságot a házasságával kapcsolatban.

„Az a megjegyzése, miszerint a média egészségtelen megszállottsággal követi a kapcsolatát valószínűleg annak köszönhető, hogy ő maga mekkora hangsúlyt tulajdonít ennek.” – mondta Kenny a Daily Starnak. „Lehet, hogy védi a kapcsolatát, mivel most már nem Donald Trump az elnök, és ezért végre beszélhet erről. De talán azzal van problémája, hogy az emberek kihangsúlyozzák az ő valódi érzéseit. Az igazsággal nehéz lehet szembenézni, különösen akkor, ha folyamatosan emlékeztetnek rá.”

A párkapcsolati szakértő néhány héttel azután fogalmazta meg állításait, miután Melania úgy döntött, hogy megvédi a házasságát a kritikáktól.

Most, hogy már nem First Lady, Melania megtette az első, figyelmeztető lépést, amitől eddig állítólag azért tartózkodott, mert meg akarta védeni a férjét elnöki mandátuma alatt.

„Most, hogy Melania már nem first lady, valószínűleg szert tett egy újfajta szabadságérzetre, és most végre beszélhet azokról a dolgokról, amikről eddig úgy érezte, hogy tisztességből nem beszélhet, hogy megvédje a férjét.” – mondta Carole Ann Rice, párkapcsolati szakértő.

„Szóval valószínűleg arra gondol, most végre elérkezett az ideje, hogy felszólaljon. De ez egy figyelmeztető lépés is lehet, és hamarosan ügyvédeket is bevonhat a folyamatba.” – tette hozzá Rice.

Rice ugyanakkor megvédte a Trump házaspár kapcsolatát, kijelentve: „Csak Melania és Donald Trump tudhatják az igazságot, rajtuk kívül senki sem tudhatja pontosan, mi zajlik a házasságukban. Igen, a házasságuk talán nem tökéletes, és Melania minden bizonnyal mutatott ingerültségre és ellenszenvre utaló jeleket, de mindez teljesen személyes dolog.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet