Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Miközben mi számtalanszor megnéztük már a „Home Alone” című filmet, amelyben Macaulay Culkin hatalmasat alkotott Kevin szerepében, addig az egykori gyereksztár a poklok poklát éli meg.

Az egykori sztár barátai szerint a színész drogproblémákkal küzd, nemrég pedig túladagolta magát, a pletykák szerint egy nő miatt, aki nem más, mint a híres Mila Kunis.

„Azt mondta, hogy meg akar halni, és hogy az életének már semmi értelme.” – nyilatkozta a 32 éves színész egyik ismerőse, aki azonnal hívta a mentősöket, de amire azok kiértek a színész súlyos állapotban volt.

A bennfentes barát azt is elmondta, hogy Macaulay Culkin több ízben panaszkodott már életére, minduntalan azt hangoztatja, hogy karrierjének vége, és mióta Mila Kunis sincs mellette nincs értelme tovább erőlködnie az életért.

A színész úgy tűnik még nem tette magát túl a Mila Kunis-al való szakításán, akivel több éven keresztül szerelemben éltek. A színésznő jelenleg épp Ashton Kutcherrel jár. Mila Kunis és Macaulay Culkin 2011-ben szakított egymással.

Macaulay pszichikai állapota nem a legjobb, az orvosok szerint ha ebben az iramban folytatja, abba akár bele is halhat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!