Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha szétnézünk a nagyvilágban, rengeteg olyan esetre bukkanunk, amikor ártatlan gyerekek születnek tönkrement családokban, ahol az alkohol- és a drogfogyasztás napi szintű.

Minden gyerek, aki betér hozzá, meghal. Eddig nyolcvanan voltak, de a számuk folyamatosan nő...

Sajnos a legtöbb ilyen zűrös körülmények között fogant gyerek már attól a perctől halálra van ítélve, amikor megszületik. A kisbabák zöme ugyanis súlyos betegségekkel jön a világra, a gyógyulásra való esélyük pedig egyenlő a nullával…

Mohamed Bzeek egy nagyszerű ember, aki annak szentelte az életét, hogy enyhítsen az ártatlan kis teremtések kegyetlen sorsán. A szüleik felelőtlensége és a káros szenvedélyek, melyek rabul ejtették az életüket, sajnos ezeken a csöppségeken csattan: a csecsemők a betegségek végső stádiumával születnek, így bármennyire is kegyetlen, a napjaik meg vannak számlálva. A hatóságok elválasztják őket a szüleiktől, de mit érnek el vele? Ettől még nem lesz jobb ezeknek a gyerekeknek, akiket az élet a szüleik hibája miatt büntet… De szerencsére ott van nekik Mohamed, aki maga is megjárta már a poklot.

A férfi azután dedikálta az életét a kicsiknek, miután vastagbélrákkal diagnosztizálták. Mohamednek egyedül kellett az egészet végigcsinálnia, senki sem volt mellette. A felesége elhunyt, egyetlen fia pedig súlyosan fogyatékos. Ekkor értette meg, mekkora szükség van egy meleg szóra, egy simogatásra, a támogatásra és a határtalan szeretetre.

Eddig nyolcvan halálosan beteg kisgyereket fogadott be, akiket a szíve minden szeretetével dédelgetett. Biztonságot, melegséget nyújt a kicsiknek az utolsó perceikben, és ez megnyugvással tölti őt el. Leírhatatlan gesztus, amit tesz, és hatalmas lélekjelenlét szükséges hozzá, de az adni akarás nála mindennél erősebb.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!